Marko Janketić: Odavde treba otići, pokupiš kofere i kupiš kartu u jednom pravcu

Glumcu Marku Janketiću upućene su uvrede i pretnje na društvenim mrežama zbog izjave o odlasku iz Srbije i o "velikim Srbima kojima su puna usta Kosova".
Glumac je pričao o Srbiji, urušenim institucijama i tome da bi savetovao svoje ćerke da "spakuju kofere, kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste državu jer ovde nikada neće biti bolje", piše nova.rs.
"Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao", rekao je Janketić.
Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.
 
"Odavde treba otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neći biti", rekao je.
 
"Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bune zbog Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao", rekao je glumac.

Komentari 97

  • Miša

    05.04.2023 16:42
    Nazad u Mojkovac, tamo te čeka bajka!?
  • Komšija

    04.04.2023 13:17
    @Via montenegro

    Misliš baš kaošto svi koji su došli ovamo u Vojvodinu pokazuju prezir prema sredini i narodu sa kojim žive?
  • Ranko

    04.04.2023 09:28
    Pošto su otišli svi koji nešto vrede, normalno je da ovima koji su ostali odgovara blato u kojem se nalazimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija