Vučić o Šormazu: Neće snositi posledice, SNS je stranka demokratske orijentacije

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da funkcioner SNS Dragan Šormaz neće snositi posledice zbog izjave da su neprihvatljiva opravdanja zvaničnika zašto nema sankcija Rusiji.
Vučić je rekao da je SNS "stranka demokratske orijentacije u kojoj svako ima pravo na svoje mišljenje".
"Ne znam da li je Šormaz to izjavio, nije baš uobičajeno da javno kritikujete predsednika stranke ali za to neće snositi posledice. Mi ne izbacujemo ljude kao što to rade u nekim tobože demokratskim strankama", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.
Ocenio je da se u Srbiji "svi razumeju u fudbal i u to kako se vodi država".
 
"Razumem ja da on zna bolje kako se vodi država samo je pogrešio u jednoj reči. Ne pravdam se ni njemu ni bilo kome drugome zbog politike koju vodim. Ponosim se samostalnom, nezavisnom, slobodarskom politikom Srbije koju vodim", rekao je Vučić.
 
Komentarišući globalna dešavanja, Vučić je ocenio da je "jasno da predstoji jedno od najtežih proleća, ne samo u političkom već i u vojničkom smislu".
 
"Svuda je nervoza, žuri se i Rusima i Ukrajincima. Predsednik Kine Si, koji je uz Bajdena najmoćniji čovek na svetu, kaže da njegova zemlja mora biti spremna za rat. Kad sve to složite, jasno je da predstoji jedno od najtežih proleća ne samo u političkom već i u vojničkom smislu. Mi treba sebe da čuvamo dodatnim ulaganjima, rastom BDP, čuvanjem mira", kazao je Vučić.
  • Jel

    01.04.2023 07:58
    Jel
    Ovo prvo Aprilska sala AV?!
  • Eon

    01.04.2023 06:47
    DemoKrade
    SNS je stranka demokratske orijentacije

    Vođa je naklonjen crnom humoru.
  • Liman

    01.04.2023 00:37
    W
    Hahahahahahaahahahahahahahahha,
    Najtuznije je sto on veruje u ovo sto je izjavio
    Ovo je tako prejadno tuzno uzas uzas uzas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija