Preminula žena koja je pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je S.S (59) koja je danas pala sa sedmog sprata zgrade tog ministarstva u Birčaninovoj ulici, podlegla povredama.
Preminula žena koja je pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane
Foto: 021.rs
Žena je pala kroz prozor danas oko 10 časova prilikom radova na higijenskom održavanju zgrade.

"Uprkos izuzetnom zalaganju i posvećenosti lekara Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, život naše koleginice nije sačuvan", navedeno je u saopštenju. 

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici preminule žene.
 
"S.S. rođena je 25. marta 1964. godine u Sjenici. Na službi u Vojsci Srbije bila je od 3. februara 1988. godine", dodaje se.
  • Ivana

    01.04.2023 09:30
    Strasno. Iskreno saucesce porodici.
  • Ja

    01.04.2023 07:58
    Ja
    Radim taj posao 10 god. koji fizički nije ni malo lak, pogotovo u tim godinama. Treba beneficirani radni staž za ovu profesiju koja je obezvredjena i ismejana. Udisati svaki dan razna sredstva za pranje šteti celom organizmu...Saucešce porodici.
  • A3

    01.04.2023 06:53
    Nepotrebna tragedija
    Ministri su izjavili saučešće. Šta čeka vrhovni komandant?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.