AMSS upozorava: Možda ipak ne treba žuriti sa zamenom zimskih guma

Iako je danas prestala zakonska obaveza upotrebe zimskih guma, AMSS upozorava da, u ovim prvim danima proleća zbog promenljivih uslova vožnje, možda ne treba žuriti sa zamenom zimskog seta pneumatika.
AMSS upozorava: Možda ipak ne treba žuriti sa zamenom zimskih guma
Foto: Pixabay
Kako se ukazuje, pored promenljivog stanja kolovoza i uslova vožnje, noći i jutra su još uvek prohladni, posebno na putevima u višim i planinskim predelima gde meteorolozi najavljuju i slabe snažne padavine.
Pošto će početak vikenda u drugom delu dana doneti pojačan saobraćaj, zbog mokrih kolovoza može biti češćih zastoja i usporene vožnje, dodaje se u saopštenju.

Auto-moto savez Srbije zato poziva vozače da prilagode brzinu, ali i način vožnje ulovima na putu.

Prema informacijama iz "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.