Palma o Bastinoj izjavi da treba uvesti sankcije Rusiji: Lupio je, trenutak njegove slabosti

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da ocena člana njegove stranke i ministra privrede Radeta Baste, da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, nije stav ni program ni JS.
Palma o Bastinoj izjavi da treba uvesti sankcije Rusiji: Lupio je, trenutak njegove slabosti
Foto: 021.rs
Dodaje da to nije ni stav njihovog koalicionog partnera Socijalističke partije Srbije.
"To što je rekao Rade Basta o uvođenju sankcija Rusiji od strane Srbije je trenutak njegove slabosti i mi smo razgovarali o tome i rekao sam mu da on ne može tako da se ponaša i on je obećao da u narednom vremenskom periodu više neće tako nešto da uradi", rekao je Marković za TV Pink, preneo je sajt Grada Jagodine.
Prema njegovim rečima, Basta kao ministar i član Vlade Srbije koja je kolektivni organ, "ne može solo da daje izjave".
 
"Ja takve izjave ne opravdavam, ali sa druge strane Rade Basta ništa nije ni ukrao ni proneverio, osim što je, mogu slobodno da kažem, lupio. Država Srbija ni građani Srbije nisu imali štetu od te izjave", ocenio je Marković.
 
Dodao je i da mu je Basta rekao da razmišlja o osnivanju nove stranke i poželeo mu "srećan put" ako misli da će mu tako biti bolje i imati više glasova, naglašavajući da koalicija SPS i Jedinstvena Srbija podržavaju ono što radi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.
 
"Svi treba da podržimo Narodni pokret za državu Srbiju čije je osnivanje najavio Aleksandar Vučić i ne samo političari, već i svi obični ljudi, sportisti i ostali. I tako da podržimo Srbiju, ne Vučića, kakav bre Vučić, Srbiju da podržimo, a Vučić je taj koji će da nas vodi, jer je on dobio najveći broj glasova građana Srbije. Da li ga neko voli ili mrzi to je njegova stvar, ali on ima odgovornost, a mi svi zajedno da mu damo vetar u leđa", rekao je Marković.
  • Б

    02.04.2023 18:14
    Питање
    Са колико нула се пише "тренутак слабости"?
  • Сеновић

    02.04.2023 11:57
    Не бих рекао. Без дозволе и наговора главног фикус то бе би смео да изговори.
  • Gomora

    02.04.2023 08:13
    Vlada je kolektivni organ ???
    Otpor je uzaludan.
    Mi smo Borg kolektiv.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija