Građani u Krnjači blokirali Zrenjaninski put, traže izgradnju kanalizacione mreže

Nekoliko desetina stanovnika Krnjače blokiralo je danas Zrenjaninski put u tom beogradskom naselju, nezadovoljni što nadležni nisu ispunili obećanja o izgradnji kanalizacione mreže.
Učesnici protesta su, kako je preneo portal Danas, podsetili da obećanja o izgradnji te mreže traju još od 2019. godine a da u međuvremenu ništa nije urađeno. 
Prema njihovim rečima, kanalizacione cevi i građevinske mašine stoje na mestu na kom su održali protest duže od tri godine.
Blokada Zrenjaninskog puta trajala je oko 25 minuta.
 
Uoči protesta, problem sa izgradnjom kanalizacione mreže u beogradskim naseljima sa leve strane Dunava komentarisao je i predsednik Aleksandar Vučić koji je rekao da se za početak radova "čeka na finansiranje Evropske investicione banke". 
 
"Čekaćemo još tri meseca i ako oni to ne budu uradili, ići ćemo na budžetsko finansiranje", kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara prilikom otvaranja deonice autoputa Miloš Veliki od Novog Beograda do Surčina.
  • Сеновић

    02.04.2023 10:36
    Да ли их ке неко терао да праве куће тамо где нема одвод за клозетску употребу.
  • Laslo

    02.04.2023 07:43
    Sami krivi
    Dobro reče jedna gospođa, ako te jedanput slažu a ti poveruješ, pa te drugi i treći put slažu, ti opet poveruješ, nije kriv onaj koji te laže već si ti sam kriv. Hoće li se ovaj polupismen narod jednom dozvati pameti (ako je uopšte ima) ?
  • Kobac

    01.04.2023 18:31
    A kad su izbori
    i kad im daju 3 crvene i ratluk i sto grama kafe za glas na dan izbora JE LI I TADA BLOKIRAJU PUTEVE?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.