Krivične prijave protiv napadača na muzičare u Beogradu, pronađeni i ukradeni instrumenti

Beogradska policija pronašla je šestoricu osumnjičenih za napad na članove orkestra "Kobra" iz Vladičinog Hana, koji se dogodio 1. aprila na parkingu Beton hale u Beogradu.
Krivične prijave protiv napadača na muzičare u Beogradu, pronađeni i ukradeni instrumenti
Foto: 021.rs
U pitanju su četvorica punoletnih i dvojica maloletnih napadača.
Oni su osumnjičeni za krivično delo razbojništvo i kako je navela policija, protiv njih će biti podnete krivične prijave.
Osumnjičeni muškarci starosti 31, 27, 21 i 20 godina, kao i dvojica maloletnika (2005. i 2006. godište) su, kako se sumnja, 1. aprila u Karađorđevoj ulici na parkingu, fizički i letvama, napali sedam muškaraca, članova duvačkog orkestra kojima su tom prilikom oduzeli instrumente. Dva muškarca su zadobila teške telesne povrede, dok je jedan oštećeni lakše povređen. Dvojica su zadobila nagnječenje mozga i prelom lobanje, dok je treći muzičar zadobio povrede glave.
 
Policija je pronašla i četiri trube koje su napadači ukrali članovima orkestra.

Teme

NAPAD
  • Alex

    05.04.2023 17:12
    Psihopate
    U grupi, čoporu, ovakvi stvorovi imaju "jedinu vrednost", a drustveni su paraziti. Psihopate, sa jasnim ciljem i umisljajem su ostavili dozivotne psihicke traume za tu cetvroricu muzicara, a mozda i trajne fizicke (a iskreno se nadam da nije tako). Nema dovoljne kazne za umisljaj. Bič, motika i kamen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija