Poznato ko je Draganu Vučićeviću platio kaznu da bi izašao iz zatvora

Marija Đurišić, nevenčana supruga glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića, uplatila je 200.000 dinara kazne kako bi izašao iz zatvora.
Ona je, kako je preneo Informer, rekla da je kaznu platila na sopstvenu inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom.
Navela je da se za to odlučila jer Vučićević ima zdravstvene probleme. 
Inače, Vučićević je, po ulasku u zatvor u ponedeljak, započeo štrajk glađu "do ispunjenja zahteva", koji su da se obavi revizija postupka u kojem je osuđen i da se dekriminalizuje uvreda.
 
U presudi kojom je pravosnažno osuđen zbog vređanja novinara Jugoslava Ćosića, stoji da je bio dužan da plati 200.000 dinara na ime odštete. Imao je rok od tri meseca za isplatu, a upozoren je i da za svakih neplaćenih hiljadu dinara sledi dan zatvora.
  • Mitra

    10.04.2023 08:29
    Dobro da je imala da uplati
  • андра

    06.04.2023 12:16
    ZD -NS
    Kako staviti reč novinar pored reči pink... stvarno
  • Dr Miggyy

    06.04.2023 08:52
    „ZATVORSKA OZBILJNOST“!
    Vlasnik "Informera" Vučićević slavno i svečano ode u zatvor 3. aprila, a još slavnije izašao iz tog istog zatvora 5. aprila. Prvo, predsednik hteo da plati kaznu Vučićeviću, bez uspeha, a sada "nepoznato" lice, mimo saglasnosti zatvorenika, tajno platilo 200.000 dinara. Da li je zatvorenik ljut za to ili jedva čekao da iz zatvora izađe. Drugo, u biografiji Vučućević stajaće da je bio u zatvoru, a ujedno biće zadovoljan i novinar Jugoslav Ćosić, a da li će zaboraviti uvrede, ne zna se. Sa ovim postupcima, možda interesantna deci, misle da zamajavaju čitaoce novina (od predsednika do običnog građanina), a da li to čitaoci ozbiljno shvataju? Najverojatnije ne, a zabava ostaje zabavna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.