Vučićević po izlasku iz zatvora: Platili su kaznu protiv moje volje

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević izjavio je danas da je "protiv njegove volje" plaćena njegova kazna.
Nakon što je plaćena novčana kazna po presudi za uvredu novinara Jugoslava Ćosića, on je posle dva dana provedena u zatvoru pušten na slobodu.
"Moj advokat, uprkos mojoj izričitoj zabrani, dao je mojoj ženi instrukcije za plaćanje i ona je onda platila. Protiv moje volje", rekao je Vučićević za Danas. 
On se u ponedeljak sam prijavio u Okružni zatvor u Beogradu na izdržavanje šestomesečne kazne, jer je odbio da plati novčanu kaznu na koju je osuđen zbog uvrede novinara Jugoslava Ćosića, koja mu je automatski preinačena u zatvorsku.
 
"To je istina. A istina vas, znam, ne interesuje previše. Svejedno ćete opet napisati ono što ste unapred smislili, neku novu hejtersku pljuvačinu. Samo napred, želim vam sve najbolje", rekao je Vučićević novinaru portala Danas.
  • Darko

    07.04.2023 01:31
    Prestava gotova
    Postovane ovcice Srbije za vas kolorado prestava zavrsena. Sledi nova prestava u reziji AV za zatupljen narod Srbije i skretanja paznje sa svakodnevnih problema unutar zemlje. Cene skacu svaki dan pa treba neko da kontrolise zatupljene umove. Mozda se sad sprema prestava za Simu Srbiju Spasica. Mozda mu neko preti pa ide prestava 7 dana i gotovo
    Pa narednih 7 dana nova prestava. Ne brini te necete nista propustiti verovacete u sve sto bude izrezirli. Samo se pitam dali mi koj shvatamo sta se desava ili ove ovcice koje veruju u ove cirkuzante ko je budala mi sto trpimo i cutimo ili ove ovcice ????
  • Rodoljub Tanasić

    06.04.2023 07:48
    @ogi (ništa lično!)
    Vi, kao i mnogi, pravite veliku grešku oslovljavajući sve redom sa - gospodine!
    Niko se ne rađa kao gospodin i takav ostaje do kraja života. Ne!
    Treba zaslužiti i postati gospodinom, svojim ponašanjem, manirima, odnosom prema drugima itd.
    I kočijaš i čistač septičke jame, zavisno od toga kako se ponašaju na poslu i van njega mogu ili ne mogu biti gospoda... Isto važi i za Skupštinske poslanike, kao i za sve druge.
    Licemerstvo, poltronstvo, nemanje svog integriteta, pljuvanje po bilo kome i omalovažavanje (pogotovo javno), sigurno ne spadaju u manire nekoga ko je gospodin!
  • S

    06.04.2023 06:22
    Neka ih tuži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.