Kako do posla u građevinskoj struci: Ovo su popularni kursevi za molere, armirače, operatere

Građevinska struka doživela je potpuni preporod - ova zanimanja traženija su nego ikad, a zarade su veće od mnogih drugih poslova.
Kako do posla u građevinskoj struci: Ovo su popularni kursevi za molere, armirače, operatere
Foto: Pixabay

To znači da je dobro vreme za obuke i prekvalifikacije u neku od struka koje će u budućnosti samo imati više posla.

Dobar majstor i radnik na terenu je nezamenjiv, bilo da je u pitanju keramičar, skelar, rukovalac građevinskim mašinama, instalater ili monter.

Ove i mnoge druge stručne obuke u ponudi su novosadske Akademije Oxford, čiji predavači godinama pripremaju buduće radnike za aktuelne, dobro plaćene poslove.
 
U ponudi je čak 30 stručnih obuka za različite poslove, od kojih su mnogi veoma traženi na današnjem tržištu. Ističu se obuke Akademije Oxford za armirača, izolatera, kranistu, rukovaoca građevinskim mašinama, keramičara i montera suve gradnje, ali možete da se odlučite i za obuke za molere i farbare, minere, putare, montere drvenih kuća ili instalatere centralnog grejanja.
 
U zavisnosti od vrste, stručne obuke traju 120 ili 240 radnih sati. Polaznici se upoznaju sa osnovama posla za koji su se prijavili, a potom prelaze na teorijsko učenje. U ponudi su individualne, poluindividualne i grupe obuke, ali i opcija pohađanja ovog dela kursa onlajn.
 
Po najvišim standardima i uz pomoć stručnih lica, polaznici imaju i praktičnu obuku na terenu. Imaju opciju da praksu pohađaju u firmi u kojoj žele, što otvara velike mogućnosti zaposlenja odmah nakon završetka željenog kursa. 
 
Polaznici koji uspešno završe kurs za željenu građevinsku struku stiču pravo da polažu za sertifikat Akademije Oxford, koji predstavlja validnu dokumentaciju i dokaz o sposobnosti obavljanja posla. 
 
Bitan deo svake obuke odnosi se na zaštitu na radu, oblasti kojoj se daje ogromna pažnja i koju svaki od polaznika treba da usvoji.
Cena svakog višemesečnog kursa je 18.000 dinara.
 
Odlučite se za kurs po želji i prijavite se za posao sadašnjosti - prijave su otvorene tokom cele godine. 
 
Spisak svih obuka nalazi se OVDE, a dodatne informacije možete da dobijete na telefon 021/300-81-21, mejl: novisad@akademijaoxford.com ili lično u novosadskoj poslovnici Akademije Oxford na Trgu Marije Trandafil 14, u centru grada.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija