Dragan J. Vučićević: Ogolio sam strašno licemerje žute ološ ekipe, hvala Vučiću

Vlasnik i glavni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević izjavio je danas da je odlaskom u zatvor uspeo da "ogoli strašno licemerje žute ološ elite".
Dragan J. Vučićević: Ogolio sam strašno licemerje žute ološ ekipe, hvala Vučiću
Foto: Beta/AP

Vučićević je otišao na odsluženje zatvorske kazne jer nije hteo da plati novčanu kaznu po presudi za uvredu novinara Jugoslava Ćosića, a pušten je posle dva dana pošto je njegova supruga platila kaznu.

"Sada je jasno ko su žrtve. Oni su ti koji su u dobrom delu agresori, ti koji etiketiraju, koji sami od sebe očajnički pokušavaju da naprave žrtve", rekao je Vučićević za televiziju Pink.

Zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na "podršci" koju mu je pružio u tom slučaju. 
 
"Pokazao je ne samo da je možda najveći državnik kog je Srbija imala u moderno vreme već i da je dobar čovek i iskren prijatelj", kazao je vlasnik Informera.
  • Zika zivac

    10.04.2023 01:13
    Promasi hilton
    E pa bato nisi zsluzio hilton. Dobio si sobu drugi razred, trebalo je odmah reagovati,dobro je preziveo dva dana sad ce da pise zatvorski bluz u tri toma,al ce da laze.
  • zztop

    09.04.2023 14:46
    Ovaj jazavac će se uskoro naći pred pravim sudom...
  • G pen

    09.04.2023 13:53
    Ali to su sada vasi clanovi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.