Vladimir Đukanović o odlasku Vučića sa vlasti: Neće ga opozicija skloniti, on će sam otići

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović naveo je da je siguran da predsednika Srbije i te stranke Aleksandra Vučića "neće sa vlasti skloniti opozicija, već će on sam otići".
Kako je rekao Đukanović, "poznajući ga i tu mogu slobodan da budem i da ocenim da će taj momenat zaista doći vrlo brzo, čak možda i pre kraja drugog mandata".
"Za razliku od Mila Đukanovića, Aleksandar Vučić na vreme shvata šta je pametno činiti i da neka nova lica moraju da povedu politiku koju je on do sada protežirao. Da li kroz novi politički pokret ili kroz neki novi SNS, nebitno je. Bitno je uneti novu energiju i svežu krv. Možda će čak i u nekom momentu otići u opoziciju, jer se kroz kvalitetno delovanje dok si opozicija najbolje školuju budući kadrovi", ukazao je Đukanović u autorskom tekstu za list Politika.
Kako je naveo, "sve u svemu, nova lica na političkoj sceni su neminovnost i niko nije večan, ozbiljni političari, posebno državnici, uvek to imaju na umu". 
  • pa

    10.04.2023 14:47
    Filarije, ja to pitanje cesto postavljao jaranima sa kosova i rske... a eto, oni samo rovare i prave od drzave lopovski raj, nece da odu, niti da se vrate kuci...
  • @Filarije

    10.04.2023 11:09
    1. Zele da zive u uredenom drustvu i drzavi pa se bore da to i ostvare, ovde
    2. Nemaju mogucnosti a se isele
    3. U inat kvazi-patriotama kojima je sve "potaman"
  • Filarije

    10.04.2023 10:09
    Imam samo jedno pitanje.
    vama kojima ništa ne valja u Srbiji, zašto se ne iselite iz Srbije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija