Simo Spasić saslušan u policiji zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću: Pušten, a uzet mu je mobilni

Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić saslušan je danas u policiji zbog pretnji koje je nedavno SMS porukama uputio voditelju Ivanu Ivanoviću
Simo Spasić saslušan u policiji zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću: Pušten, a uzet mu je mobilni
Foto: 021.rs
Spasić je potom pušten, ali mu je zaplenjen mobilni telefon.
Danas je na svom sajtu objavio i da je Spasić tvrdio da je uvredljivu poruku, koju je Ivanović objavio na Tviteru, poslao pošto je od voditelja "dobio vulgarnu poruku".
Spasić je za Danas rekao da se "jedino kaje što je u jednoj od svojih poruka, koja se odnosi na ženske članove Ivanovićeve porodice, uputio psovku".
 
Ona se, kako je rekao, nije odnosila na Ivanovićevu decu.
 
Ivanović je kazao da je u ponedeljak predao tužilaštvu "skrin šotove" svih poruka koje je primio od Spasića, kao i onih koje je on njemu poslao, na kojima se vidi vreme kada se to dešavalo.
j
"Oni su to predali policiji i ja nemam razloga da dalje ulazim u to", kazao je on.
 
Rekao je da će "policija i tužilaštvo uraditi svoj deo posla", te da, kako je dodao, ne bi bio iznenađen da njega uhapse na kraju, ali da nada da se to neće desiti.
 
"U tim porukama su otvorene pretnje. Ja na uvrede ne reagujem, reagovao sam samo na pretnje, i to ne pretnjom, nego uvredom", kazao je Ivanović.
  • Tapkalo

    14.04.2023 10:32
    Zbog verbalnog delikta skoro osudjen novinar i mnogi zbog poruka,objava i sl. Samo kratkom panju sve dozvoljeno i da vradja,preti? Koliko su jaki tajkunski mediji vidi se i po ponasanju njihovih pekinezera u medijskoj sferi. Zasticeni od strane sudstva maksimalno. Korupcija ili to sto u sudstvu drmaju oni postavljeni po politickoj liniji od strane zute hobotnice?
  • Jole

    14.04.2023 08:27
    Sima Spasić
    U napred je amnestiran...!
    Ipak je nemerljiv njegov doprinos "stanju nacije i razvoju demonkracije"...!
  • Cocco

    14.04.2023 08:15
    Ovi naši uhapse kola kojima je neko divljao (mislim na lamborđini), a ne onoga ko je divljao.
    Sada uhapse telefon, a ne onoga ko je slao preteće poruke.
    Znači li to da će sutra neka budala čekićem zveknuti nekoga po glavi, a uhapsiće čekić?

    Tako je! Pravda za Simu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija