Pas izujedao ženu u Beogradu

Pas lutalica izujedao je jutros jednu ženu na Vidikovcu.
Pas izujedao ženu u Beogradu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sve se desilo u 5.40 sati.
Kako beogradski mediji saznaju, žena je radnica kioska.
Pas ju je ujeo za nogu, i imala je obilno krvarenje. Prevezena je u Urgentni centar.
  • Bojan

    19.04.2023 09:20
    ...
    @Dragan
    Nadmeno komentarisanje ujeda psa u Beogradu dok živiš u gradu koji je isplatio najveći iznos odšteta za ujede pasa od bilo kog drugog grada u Srbiji je malo promašeno Dragane.
  • Dane

    19.04.2023 08:59
    Za Zanovetala
    Žena je možda životno ugrožena,a ti se kao pravi srpski opozicionar šališ na račun tuđe nesreće....
  • Đuro Strugar

    19.04.2023 08:57
    @Milan-e
    Nije to problem u poslednje vreme, već taj problem postoji odavno, ali nakon onog bahatog ubijanja pasa po Srbiji od strane "noćne straže" pojedinih pristalica, pa pobune naroda da se tako ne rešava problem, kao i nakon onog bahatog ophođenja prema životinjama u nehumanim uslovima u azilima, moralo se krenuti nasovno pisanje, kako eto psi su agresivni na sve strane, pa da se opravda njihov postupak prema njima.
    EU je obezbedila velike novce da se ovaj problem reši i ti novci su stigli u Srbiju, neki "vuk" je to pojeo, a ništa se nije uradilo i sada su ovce krive...
    Samo da se pogleda kako je ovaj problem rešen kod naših suseda Mađara, ili u civilizovanim zemljama, ne bi bilo lutalica, ne bi bilo napada i ujeda... a opet ne bi ni jadne životinje bile napuštene i optuživane za agresivnost i zbog neadekvatnih vlasnika koji su ih napustili, postali takvi kakvi su...
    I da naravno, opet će sve da ide po džepu onih koji brinu o svojim kućnim ljubimcima i o svojim psima, a neće se udarati po rođacima koji su nesavesni i puštaju pse na ulicu kada porastu i dosade im...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija