VIDEO: Kristijan Golubović i Crni Cerak u osnovnoj školi u Beogradu, reagovali roditelji

Grupa Crni Cerak snimala je spot u prostorijama Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu, a u okviru spota je u poseti školi bio i osuđivani kriminalac i zvezda rijalitija Kristijan Golubović.
Tim povodom N1 su se javili zabrinuti roditelji učenika ove škole.
Golubović se na svom Instagram profilu pohvalio i snimkom koji je načinjen tokom posete školi naslovljenim "Vaš omiljeni profesor", a u kom uzvikuje – "to je čuvena učionica sa decom sumnjivog rasta", "degenerici", a pokazuje i svoje cipele i govori – "pazi šimika i bela čarapa, ovo nema nigde".
 
U brojnim komentarima na postavljeni video izdvajaju se oni u kojima se tvrdi: "Ovo ima samo u Srbiji" i "Ne mogu da verujem da mu je neko dozvolio pristup školskim ustanovama!! Ovo pod hitno treba sankcionisati! Pozvati nadležne na odgovornost! Od škola prave Pinkove rijalitije".
 
Povodom ovog slučaja N1 je pisao direktorki škole Tamari Jelić, kao i Ministarstvu prosvete i čeka njihove odgovore.
 
Kristijan Golubović je tokom poslednjih 30 godina izvršio brojna krivična dela i više puta završavao iza rešetaka.
  • Дуле

    20.04.2023 22:12
    Која је разлика између политичара и кримоса?
  • Marta

    20.04.2023 17:20
    Back to the 90'ies
    A zasto se mi cudimo ovome, kad nam sa tv svaki dan pricaju likovi iz 90tih. 30 g te neko laze i ti mu i dalje tapses! To je za ozbiljnu analizu. Ko je bio najveci idol 90tih? Krimosi! Armani i Versace, Biber, Kure Manijak,...
  • Miroslav

    20.04.2023 17:10
    Sva sreća da nemam decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.