Crni Cerak o spotu sa Golubovićem: Snimanje sprovedeno za vreme nastave, najsuptilnije što smo mogli

Grupa Crni Cerak se oglasila o spotu koji su snimili sa osuđivanim kriminalcem i zvezdom rijalitija Kristijanom Golubovićem.

Naveli su da je snimanje sprovedeno sa decom koja nisu iz te škole i koja su imala dozvolu roditelja.

"Kristijan nije bio ni na kakvom predavanju ili poseti škole kako navodite, učionica je bila isključiva lokacija za snimanje, sa akterima koji nisu iz te škole i koji su za to dobili dozvole roditelja. Snimanje je sprovedeno za vreme nastave, najsuptilnije što smo mogli, bez prethodnog najavljivanja u javnosti. Hvala što brinete za decu", navodi se u Instagram storiju Crnog Ceraka.
Direktorka Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu Tamara Jelić kaže da nije znala da će se Golubović pojaviti na snimanju spota i da nije bilo nikakvih incidenata.
 
Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot sa Kristijanom Golubovićem.
 
Pojavljivanje Kristijana Golubovića u Osnovnoj školi "Đura Jakšić" privuklo je ogromnu pažnju javnosti. Na društevnim mrežama se pojavio video snimak "Vaš omiljeni profesor" na kojem se vidi kako Kristijan Golubović predaje nastavu "đacima".
  • xqt

    21.04.2023 06:56
    Ipak nije smak sveta
    Škola nije mesto za snimanje ovakvih spotova, a naročito ne u vreme nastave.
  • Volim Vučića

    20.04.2023 22:42
    Koja promocija čoveče! Ovakvo nešto nije imao nijedan muzičar već 15 god. SARS su male mace za ove. Ko ih gura? Ko su ta dečurlija?
  • BGD 011

    20.04.2023 22:33
    Nenormalno je in i cool...
    Sve mogu da razumem. I to da direktorka nije imala lose namere, i da nije bila obavestena da ce ovaj javno reklamirani kriminalac biti glavni "glumac", i da je sve bilo u redu na snimanju, ali ne razumem/ne shvatam da na opravdane kritike u komentarima ima skoro isti broj onih koji svojim minusima odobravaju (dive se ovom kriminalcu). Ocigledno je da smo kao drustvo duboko zaglibili u kaljugu iz koje se nemoguce izvuci, nazalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija