VIDEO: Poslanik zaspao na sednici Skupštine

Poslanik PUPS-a Borislav Kovačević zaspao je na današnjoj sednici Skupštine Srbije, dok je govorila potpredsednica parlamenta Elvira Kovač.

Sednice Skupštine Srbije mahom su vrlo uzbudljive, prepune rasprava i prepucavanja između poslanika vlasti i opozicije, piše Nova.rs.

Današnja sednica je tokom prepodneva bila nešto mirnija nego jučerašnja.
Ministri Vlade Srbije i potpredsednici Skupštine obrazlagali su predloge zakona i sporazuma, koji su se danas našli pred poslanicima.
 
  • roki

    22.04.2023 00:47
    više ima spavača u sns pa šta!
  • Dudule

    21.04.2023 20:22
    Cudno
    Zar kod Krkobabica ima spavaca .Sad mi je jasno zasto je u PUPS-u pristigao podmladak mladji Krkobabic koji bdi nad Beogradskim penzionerima ,daje im trinaestu penziju i besplatnu voznju .A poslanicima dobru dnevnocu za spavanje
  • Vlado

    21.04.2023 17:14
    Poslanika spava
    Bolje da spava nego da slusa nevaspitane I nekulturne poslanika "opozicije,".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija