Gojković: Priznanje Gornjeg Milanovca osim Vučića zaslužio vojvoda Mišić, to nije jedina sličnost

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeljeno je zvanje Počasni građanin Gornjeg Milanovca, povodom Dana opštine.
Priznanje mu je dodeljeno za "izuzetan i višegodišnji doprinos unapređenju i razvoju lokalne samouprave u oblasti građevinarstva i infrastrukture, privrede, zdravstva, prosvete, poljoprivrede, turizma i kulture".
Priznanje je uručeno potpredsednici Vlade Srbije Maji Gojković, kao ličnom izaslaniku predsednika Vučića.
Obraćajući se u ime predsednika Republike, Gojković je čestitala svim građanima Gornjeg Milanovca Dan opštine, zahvalila na vrednom priznanju dodeljenom predsedniku i ukazala da je to "još jedna potvrda da građani Srbije podržavaju odgovornu politiku predsednika Republike, kojoj su na prvom mestu interesi naroda i države".
 
"Ako bismo se osvrnuli samo nešto više od jedne decenije unazad i uporedili to sa onim kako Srbija danas izgleda, potpuno je jasno da sada imamo novu, lepšu i bolju sliku naše zemlje, da je u svim oblastima društva postignut vidan pomak, brzinom koja je do nedavno na ovim prostorima bila ne samo teško ostvariva, već i zamisliva", navela je Gojković.
 
"Sigurna sam da je predsednik Vučić izuzetno ponosan na ovu nagradu, posebno zato što je priznanje počasnog građanina Gornjeg Milanovca zaslužio još samo slavni vojvoda Živojin Mišić. Ovo nije i jedina sličnost među njima, s obzirom da su i u najtežim trenucima obojica pokazala šta znače nepokolebljivost, hrabrost, odlučnost i iznad svega ljubav prema otadžbini", rekla je Maja Gojković.
  • Pera

    24.04.2023 09:58
    Fantastično!
    Ajde da vidimo da li će počasni i kako da kopa litijum i ovde u Milanovcu. Bilo bi zaista trulo da se počasni oduži ekocidom
  • Miha

    24.04.2023 08:00
    Miha
    Zaista Sramota! Ali obrisacemo ovu Sramotu!!!
  • zgađen

    24.04.2023 06:19
    Pašić, De Gol, Mišić, vrdalama
    Pošto izjava o sličnosti vojvode Mišića i vučića dolazi od gojkovićke, to nije iznenađenje, samo je strašna sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija