Pastor: Nema potrebe za vanrednim izborima, imamo političku stabilnost

Lider Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor rekao je da ne podržava ideju da do kraja godine budu održani vanredni parlamentarni izbori.
Pastor: Nema potrebe za vanrednim izborima, imamo političku stabilnost
Foto: 021.rs
Pastor je rekao da se "ne sme zaboraviti da su politički izazovi mnogobrojni, da je život toliko nepredvidiv i da je politička stabilnost najveća vrednost".
"A mi imamo političku stabilnost. Snažnu parlamentarnu većinu, funkcionalnu vladu. Zbog toga ne vidim razloge zašto bismo sada trošili energiju i novac na prevremene izbore. Uz sve prisutne napetosti koje nosi život još bismo dodavali i napetost koje izbori sa sobom uvek nose", rekao je Pastor za današnju Politiku.
 
 
Kako je naveo, "ne misli ni da bi želje opozicije trebalo da budu presudne".
 
"Ona (opozicija) je imala mogućnosti da izmeri svoju političku snagu i da se pokaže. Moguće je da je ovaj moj stav u manjini, da nešto ne znam ili ne vidim, pa da ponovo dođe do prevremenih izbora. SVM je spreman i za tu mogućnost, iako to ne priželjkujemo", istakao je  Pastor.
  • Ha ha

    27.04.2023 15:35
    Tata i sin
    Cuj nece pa naravno njima je lepo svm likovi ni mama ne zna ko su ali cirkus vode..Horor film.
  • Vesna

    27.04.2023 14:59
    Frkice
    Ljulja se tebi u glavi!
  • zztop

    27.04.2023 11:19
    Srbija mala zemlja sa velikom istorijom ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija