Novosađani i Beograđani bili u prevrnutom autobusu za Budimpeštu

U autobusu koji se u subotu prevrnuo na auto-putu 53 u Mađarskoj bilo je 55 putnika - svi su iz Beograda i Novog Sada.
Novosađani i Beograđani bili u prevrnutom autobusu za Budimpeštu
Foto: 021.rs

Kako je potvrdio Nenad Ćelić, vlasnik firme "Studio 5 Logistic" čiji se autobus prevrnuo, 35 putnika je nastavilo svoje putovanje dalje, dok su jedan vozač, kao i jedna žena zadržani u bolnici.

Kako se vidi na snimku sa mesta nezgode, više vozila hitne pomoći, kao i vatrogasci, pomagali su povređenim putnicima iz Srbije, prenosi N1.

N1 nezvanično saznaje da je agencija koja je organizator puta "Travellino" iz Beograda.

Nesreća se dogodila u subotu oko 3.30 časova, a turistički autobus je bio na putu za Budimpeštu.

  • Neko

    01.05.2023 09:25
    Srndači
    Mnoge agencije idu na granični prelaz Tompa,nema tolike gužve.Posle se izlazi na regionalni put,gde ima puno srndača,i tabli sa upozorenje a ne na autoput.
  • Ns

    01.05.2023 09:00
    Nije autoput
    To je lokalni put,posle se izlazi na auto put.Nama je srdač izleteo i oštetio bus.Sva sreća da je vozač bio profesionalan,pa nismo završili u jarku.U tom delu puta ima dosta srndača,dovoljno je samo vozač da juri i eto katastrofe.
  • CISTAC

    30.04.2023 18:47
    Ja vozim kamion i ne znam da postoji u madjarskoj autoput 53.( Mozda gresim i neupucen sam). Lakalni put,nacional,53 je katastrofa (po kom je isao autobus),pun vagasa,mi koji idemo tu svaki dan tacno znamo gde sta i kako. Za neiskusne,a pogotovo ove "strucnjake" sa autobusima koji tu jurcaju i po 100 km/h desava se ovo,pogotovo kad padne jutarnja rosa sa nesanicom. Apel vozacima srpskih autobusa i beckih auta,ne jurcajte tuda,niste Bogom nadareni za voznju,ne mislite da znate da vozite,put je opasan,a evo rezultat,prevrnut bus i ceste nesrece

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija