Maloletnik uhapšen zbog pucnjave u školi na Vračaru - pronađen u školskom dvorištu

Učenik sedmog razreda uhapšen je jutros zbog pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.
Ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, potvrdio je MUP.
MUP je saopštio da se sumnja da je dečak iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole.
 
"Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu prijavljeno je da je jutros u 8.40 časova u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' na Vračaru došlo do pucnjave. Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika", kažu u MUP-u.
Troje povređenih učenika nalazi se u Tiršovoj, od kojih je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen, rečeno je ranije Tanjugu u toj ustanovi.
 
Veliki broj kola Hitne pomoći i policijskih vozila nalazi se na ulazu u školu "Vladislav Ribnikar" koja gleda na Ulicu kralja Milutina, odnosno na ulazu suprotnom od glavnog ulaza gde su roditelji dolazili da izvedu decu.
Ulaz iz Ulice kralja Milutina je blokiran u širokom luku i policija nikome ne da da priđe, javlja reporter agencije Beta.
 
Veliki broj medicinskih ekipa čeka kod ovog ulaza, kao i nekoliko novinarskih ekipa.
  • Dragan

    06.05.2023 11:20
    Treba trajno oduzeti oruzije samo ostaviti registrovanim agencijama za obezbedjenje i lovackim drustvima koji imaju posebne namene za koriscenje oruzja.
  • @millaost1

    04.05.2023 23:00
    Nasilja
    u društvu koje se nije očistilo od patologije 90 ih ima na svakom koraku. Vršnjačkog po školama, nad ženama, nad slabijim, siledžijstva, pa bahatosti, kao "moćni smo ne možete nam ništa". Ako to uzme maha kao stil ponašanja dešavaju se tragedije kao ova. Znači, prevencija a to podrazumeva temeljne reforme i pre svega nove ljude u javnom životu. To nam se nije dogodilo, od 90 ih pa imamo manje više jednu istu garnitura ljudi. PROMENE! Vanredni izbori to je rešenje.
  • lala53

    04.05.2023 10:25
    deca
    Postovani roditelji, molim Vas da pricate sa svojom decom, jer iako su deca oni su vec mali ljudi kojima je potrebna paznja a ne moderna tehnologija. Nadjite vremena jer sve polazi iz kuce i od roditelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija