FOTO sa Vračara: Policijske trake, vozila Hitne pomoći i uplašeni ljudi

Radnik obezbeđenja ubijen je, a više učenika je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila jutros oko osam časova dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.
Troje dece prebačeno je u Tiršovu, od kojih je jedno životno ugroženo i sa povredom glave hitno je prebačeno u operacionu salu, rečeno je Tanjugu u toj ustanovi.

Drugo dvoje dece ima prostrelne rane i nalaze se na intenzivnoj nezi.
Na decu je pucao učenik sedmog razreda ove škole, koji je ubrzo uhapšen.
Đaci su evakuisani, a u blizini škole su patrole policije, vozila Hitne pomoći i roditelji učenika.
 
Zatvorene su okolne ulice, a na lice mesta stigao je ministar prosvete Branko Ružić. Na licu mesta je od ranije ministarka zdravlja Danica Grujičić.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.