Uhapšen otac dečaka koji je ubio učenike u osnovnoj školi na Vračaru: Imao dva pištolja

Otac dečaka koji je pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" uhapšen je i biće mu određene zakonom predviđene mere, rekao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.
Uhapšen otac dečaka koji je ubio učenike u osnovnoj školi na Vračaru: Imao dva pištolja
Foto: FoNet
Kako je naveo Gašić, oba pištolja koja je imao dečak imala su legalne dozvole na ime oca. 
"Oba pištolja su imala dozvole na muškog roditelja. On tvrdi da su bila zaključana u sefu pod šifrom, ali je očigledno dete imalo tu šifru i iz sefa uzelo pištolje i tri dopune od po 15 metaka", rekao je.
Gašić je dodao da je nezvanična informacija da je dete treniralo pucanje.
 
"Prema još uvek nezvaničnim informacijama, dečak je sa ocem išao u streljane i trenirao pucanje", naveo je.
  • Jovan

    03.05.2023 20:04
    @ Jožef Atila
    Ja sam 77 godište išao sam u tu školu onda je bilo rasulo i užas. Moja deca iďu u oš Nikola Tesla verujte mi da je ista situacija kao nekad u Jožef Atila. U školu donose i noževe i alkohol tuku se i kradu. Direktor Igor mulja i petlja i nikom ništa.
  • pajo patak

    03.05.2023 19:33
    @pajo patak
    jako znam o čemu pričam, a ti ako hoćeš da se zavlačiš pod kamen vrati se kući.
  • Dragan

    03.05.2023 18:07
    Koje kakva lupetanja
    Kakva lupetanja. Zar stvarno misliti da otac zeli lose svom detetu. Kako lako osudjujemo i donosimo zakljucke i nadamo se da ce sutra biti bolje. Strasno je sto vec ima grupa podrske za decaka koji je pucao a proslo je samo par sati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.