Uhapšen mladić u Leskovcu koji je ranio druga iz vazdušne puške

Policija u Leskovcu uhapsila je devetnaestogošnjeg mladića iz tog grada zbog sumnje da je vazdušnom puškom povredio 18-godišnjeg mladića iz tog grada, saopšteno je danas.
Uhapšen mladić u Leskovcu koji je ranio druga iz vazdušne puške
Foto: 021.rs
"On se sumnjiči da je sinoć, u svojoj kući u kojoj je sedeo sa drugovima, iz vazdušne puške, ispalio dijabolu i ranio osamnaestogodišnjeg druga", saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.
Osamnaestogodišnji mladić zadobio je teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u Opštoj bolnici u Leskovcu, prevezen je u Klinički centar u Nišu na dalje lečenje.
Osumnjičenom je, po ovlašćenju nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za teško delo protiv sigurnosti, biti priveden tužilaštvu.
 
Mladić A.Ć. (18) iz Leskovca, koji je povređen iz vazdušne puške, operisan je na Kliničkom centru u Nišu a napadač je uhapšen, rečeno je danas agenciji Beta.
 
Osamnaestogodišnji mladić ranjen je u Leskovcu u četvrtak uveče, oko 22 časa, a u Niš je prebačen sa ustrelnom ranom grudnog koša sa desne strane, u teškom opštem stanju.
  • Bezelbub

    05.05.2023 14:45
    Ponoviću po x-ti .put, uvedite kontrolu nad oružjem D kategorije. Količina neptopisnog rukovanja i krivičnih dela počinjenih istim to jasno indikuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.