Smena direktorke škole zbog spota sa Kristijanom Golubovićem

Inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila je da je u radu direktorke OŠ "Đura Jakšić", na Kanarevom Brdu, Tamare Jelić, došlo do propusta, piše N1.
Prema informacijama N1, ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izveštajem inspekcije i da se direktorka razreši dužnosti.
Inspekcija Ministarsta poslala je danas dopis školi, u kome se navodi da je došlo do propusta u radu direktorke, kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću, za potrebe snimanje spota.
Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izveštajem inspekcije i da direktorka ove škole bude razrešena. Ona ima rok od 5 dana da se izjasni o ovom izveštaju.
 
Podsećamo, 20. aprila pojavio se snimak na društvenim mrežama gde se vidi da su osuđivani kriminalac Kristijan Golubović i grupa Crni Cerak u učionici ove škole. Nakon što su roditelji učenika iskazali nezadovoljstvo zbog ovog događaja, direktorka je izjavila da ona nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović i da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak na molbu glumice Srne Lango.
 
Nezadovoljni roditelji su dve nedelje protestovali ispred škole, a juče su organizovali veliki skup, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog tog događaja.
  • ZX

    06.05.2023 16:36
    Šminka
    Da ne bi ministri podnosili ostavke, žrtvovana je direktorka. Ako su hteli da je smene, trebali su to da urade odmah, a ne posle masovnog ubistva i vođinih ishitrenih mera.
  • Nana

    06.05.2023 07:10
    Ne zaboravite da je još 2008. Karleuša snimila spot u Karlovačkoj gimnaziji.
  • Mojsije

    06.05.2023 05:28
    Ju ju
    Ruzic jos nije podneo ostavku??? A kad ce?!? Covek bez imalo morala i trunke savestim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija