Sever: Vučićeva dramatična obraćanja pokazuju zbog čega smo svi u ovakvom užasu

Predsednica Evropske federacije novinara Maja Sever izjavila je da je način vladanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izgradio sliku društva i medija u Srbiji danas.
"Njegova dramatična obraćanja u poslednja dva dana u kojima ponovo pokazuje zbog čega smo svi u ovakvom užasu", rekla je Sever za list Danas, na konstataciju da je Vučić doneo presudu osumnjičenima za zločine rekavši da "belog dana neće videti".
Sever je ocenila da "nemamo pravo da se čudimo, Vučić je pre dva dana izneo medicinske podatke osumnjičenog dečaka".
"Neverovatno mi je da se on ni u jednoj sekundi nije zapitao, išao u introspekciju svog ponašanja i da on nije ni pomislio 'da li nam treba nešto drugačije'?", navela je Sever.
 
Kako je rekla, "u vašem društvu u medijima ima ljudi koji imaju visoke moralne i etičke kvalitete, koji su profesionalci, koji ne treba da odustanu".
 
"Treba da nastave da rade svoj posao kao i do sada i nadam se da će se čuti bolje i jače", poručila je Sever.
  • Aleksić

    09.05.2023 08:22
    Hau Jes Nou
    @ Dr Vatson

    Prespavao si, objašnjenje je stiglo odmah, u pitanju je majica maturanata ekonomsko-trgovinske škole iz Sopota, generacije upisane 1988, a nosili su je pre 16 godina na ekskurziji u Španiji, Italiji i Francuskoj.

    Ali si ipak malo poverovao propagandnoj sns mašineriji. Pripazi se, mnogo si naivan, preveslaće te u životu često.
  • Dr Vatson

    08.05.2023 13:28
    kupljena na buvljaku
    Prvo slovo H jeste 8 slovo engleskog i nemackog alfabeta, oni memaju nasa slova, znaci ima osnove za iznete pretpostavke. Zanimljivije je sto na toj majici na ledjima pise SERBIA, znaci Srbija. Svi nesto nagadjaju sta pise/ne pise na majici, a niko ne kaze sta ta majica predstavlja. Neki promotivni materijal sa nekog skupa, reklamna majica neke grupe,organizacije, kupljena na buvljaku, sta? Cudno da nema konkretnog objasnjenja....
  • iguman

    08.05.2023 13:03
    @ boco
    Pomenuti je slovo H brojao po abeceda Engleske, jer je radio u gvozdjari u Londonu, pa mu ušlo u gene ili gde mu je već ušlo.
    Po toj abcedi slovo H je na osmom mestu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".