Tužilaštvo istražuje navode da je u selu kod Leskovca konj prebijen čekićem

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo je policiji da istaži navode da je konja u selu Stajkovce zlostavljao vlasnik.
Tužilaštvo istražuje navode da je u selu kod Leskovca konj prebijen čekićem
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nakon što je tužilaštvo obavešteno da je Policijskoj upravi Leskovac prijavljeno da je životinja zlostavljana, policiji je naloženo da prikupi obaveštenja, odnosno da se pregleda povređena životinja i fotografiše lice mesta, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.
Takođe, naloženo je da se sa svedocima događaja obavi razgovor i da se nakon toga protiv osobe koja je udarala konja podnese odgovarajuća krivična prijava zbog krivičnog dela ubijanje i zlostavljanje životinja.
Tužilaštvu još nije dostavljena krivična prijava, a po dostavljanju prijave tužilaštvo će preduzeti sve zakonom propisane radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i donošenja odluke o kojoj će javnost biti obaveštena.
 
Na društvenim mrežama i u medijima pojavile su se fotografije prebijenog konja, kako leži krvav, dok se navodi da ga je vlasnik prebio čekićem.
  • v

    08.05.2023 11:28
    cekamo
    Cekamo da vidimo da li ce tuzilastvo postupiti po prijavi i kazniti bolesnika.
    Ovo zlo mora da se zaustavi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.