Načelnik psihijatrije u Leskovcu podneo ostavku zbog fotografija na kojima pozira sa oružjem

Goran Tojaga podneo je ostavku na mesto načelnika psihijatrije u Leskovcu, potvrdio je za Nova.rs ovaj lekar.
Načelnik psihijatrije u Leskovcu podneo ostavku zbog fotografija na kojima pozira sa oružjem
Foto: Pixabay
Tojaga je u žižu javnosti dospeo nakon što su objavljene njegove fotografije sa društvenih mreža na kojima pozira sa oružjem za koje sada tvrdi da nije pravo.
"Sklonio sam sve fotografije sa mreža, to nisu pravi pištolji. To su fotografije od pre nekoliko godina", kazao je Tojaga za Nova.rs.
Dodao je: "Kada je Ružić podneo ostavku, podnosim je i ja".
 
Odluku o ostavci doneo je nakon intervencije ministarke zdravlja Danice Grujičić koja je naložila direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima načelnik Službe psihijatrije pozira sa oružjem.
  • Tasha

    09.05.2023 16:12
    @ alo
    Ha ha plastično oružje,onda ti je jasno valjda da je situacija utoliko gora...!!! Odrastao čovek, načelnik psihijatrije igra se oruzjem i vitla plastičnim pištoljima...! Ali očito tebi to nije jasno jer si još gori od njega!!!
  • Jadmins

    08.05.2023 20:25
    Babovićka
    I N. S. ima svoje kraljevske doktore. Pogledajte njihove F. B. stranice. Vole da se igraju, prestola, srećni, zadovoljni, lovarni.
  • Vule

    08.05.2023 17:56
    Lov na vestice, bice ljude sramota sto su ucestvovali u tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.