Dačić o Vučićevom skupu: Okupiće se svi koji žele dobro Srbiji

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da će se on lično, kao i SPS i njihovi koalicioni partneri Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije, odazvati pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića 26. maja.
Dačić o Vučićevom skupu: Okupiće se svi koji žele dobro Srbiji
Foto: 021.rs
Dačić je za Tanjug rekao da će se na tom skupu okupiti svi oni koji žele dobro Srbiji i svim njenim građanima.
"Srbiji je u ovim teškim trenucima potrebno narodno jedinstvo i politička stabilnost, suprotno želji svih neprijatelja Srbije, koji promovišu sukobe i nasilje i koji bi da Srbiju vrate nazad. Ujedinjenu Srbiju niko ne moze da pobedi", poručio je Dačić.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prethodno je pozvao sve građane da 26. maja, dan, kako je rekao, uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, dođu na "najveći skup“"ikada održan u Srbiji.
 
Vučić je poručio da će skup biti održan ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. maja u popodnevnim satima.
  • Mikica

    10.05.2023 14:53
    Doci ce ko mora
    Zato i jeste petak,gledajte koliko ce ljudi izostati sa posla u javnom sektoru. Paraziti drustveni stite svoj stil zivota 26tog!
  • vucicu

    10.05.2023 10:57
    Baaraaaboooo !!!!
    ovo se zove kontramiting ! NE postujes MRTVU DECU !!!!!!! obice ti se o glavurdu......
  • Evo

    10.05.2023 09:23
    stvarnog razloga i naziva vašeg skupa: "strah nas je, jer smo videli da Vas više nije strah!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.