Vučić: Spremni smo da pričamo o rijaliti programima, psiholozima i pedagozima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je vlast spremna da razgovara o rijaliti programima kao i o uvođenju psihologa i pedagoga u sve škole.
Vučić: Spremni smo da pričamo o rijaliti programima, psiholozima i pedagozima
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Međutim, kako je dodao, misli da opoziciju to zapravo ne zanima, već da ona želi "samo njegovu glavu".
"Spremni smo da razgovaramo o rijalitijima, pedagozima i psiholozima. Hteli su policiju, mi smo uveli policiju, a sada je i to problem. Oni hoće moju glavu. Nikada ništa drugo nisu hteli osim toga. I to je ok, ali samo malo se strpite", rekao je Vučić za televiziju Pink.
On je odbacio tvrdnje da njegova Srpska napredna stranka planira da 26. maja održi "kontramiting", kao odgovor na okupljanje opozicije, i rekao da se taj skup održava dve nedelje nakon planiranog opozicionog skupa a ne istovremeno.
 
"Ali oni (opozicija) hoće da ukinu pravo na demokratiju, na drugačije mišljenje i drugačiji stav", rekao je Vučić.
  • pajo patak

    11.05.2023 13:42
    postoji pravilnik ministarstva
    prosvete koliko stručnih saradnika ( pedagoga i psihologa ) mora biti u svakoj školi u zavisnosti od broja učenika, ali se to ne poštuje.
  • BGD 011

    10.05.2023 15:18
    Vucic olet izmislja...
    Zasto lazes da ste spremni/spreman da pricate o rijalitiju, kad si javno u tv emisiji rekao da kome se ne dopada program Pinka, a Pink je najgori trovac naroda, ima daljinski pa neka promeni kanal. Sad lazes da opozicija hoce da ukine pravo na demokratiju, drugacije misljenje i drugaciji stav, sto si ustvari ti uradio i na tome insistiras vec deceniju. Preko tvog glavnog glasnogovornika Pinka pljujes i vredjas svakog ko drugacije misli ili ima svoj stav. Vucicu, ti si najvece zlo za ovaj vec napaceni narod. Odlazi vec jednom!
  • Dule

    10.05.2023 15:04
    Apsolutna vlast, apsolutna odgovornost.

    Skloni se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.