Novo obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.
On je izjavio da će država angažovati svetske stručnjake, iz Norveške, SAD, ali i one preko UNICEF-a da zajedno sa našim ekspertima rade na podršci deci i roditeljima.
 
Istakao je i da se razgovara sa ljudima iz norveške ambasade jer su njihovi stručnjaci imali iskustva sa Brejvikom.
"Razgovaramo i sa stručnjacima iz Los Anđelesa koji imaju iskustva sa pucnjavama i stručnjacima iz drugih delova sveta da zajedno sa našim ekpertima rade na podršci", kaže Vučić.

Njegovo obraćanje mogli ste da pratite na jutjubu.

  • Mučenik

    14.05.2023 00:26
    OD BEDE PRAVE BEDU
    Najčuveniji gospodin Srbije, ΛV deset godina priča istu priču i isto se ponaša. On je pljačkao penzionere četiri godine, sa više od 60% prosečne penzije u odnosu na prosečne plate, kada je zaseo u fotelji vlasti spustio je ptosečnu penziju, uz pomoć MMF, na 40% prosečne plate i nije ga sramota i greh da onako bedne penzionere doveo u veću bedu, a to je penzionerska tragedija izazvana od ljubimca penzionera, još uvek, predsednika države. On priča da neće da zloupotrebljaва ničiju tragediju, a zaboravio da su penzioneri tragičari njegove politike i žive u bedi, jadi i gladi, ali ne umeju da kunu. On se hvali sa basnoslovnim povećanjem penzije od 12% početkom godine, a inflacija je iznad 16% i još se hvali o svakodnevno о dvocifrenom porastu penzije, ali se ne zna kada, verovatno za Novu 2024. godinu. Em bedni, em gladni penzioneri gledaju u Vučka kao u Boga i glasaju isključivo za njega, svoga grobara. Tako im i treba.

  • Ma

    13.05.2023 08:06
    Ma
    Ma moze 24h da se pojavljuje...gotovo je sa njim! Narod je sinouc rekao svoje OstAVka!!!
  • Достана

    12.05.2023 17:01
    Доста празних прича и лажи
    Поклонио си Куртију КИМ Одлази Доста.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.