BIRODI: Na Pinku astrolog "tumači" masovno ubistvo u školi, REM ne reaguje

BIRODI je pozvao Savet Regulatornog tela za elektronske medije da sankcioniše televiziju Pink.
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je Službu za nadzor i analize emitera pri REM-u da u hitnom postupku sprovedu analizu po prijavi da je televizija Pink prekršila Pravnilnik o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga.
BIRODI je pozvao i Savet Regulatornog tela za elektronske medije da sankcioniše televiziju Pink zato što je, u subotnjem jutarnjem programu, gost astrolog "tumačio" masovno ubistvo u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar'.
"Ovo nije prvi put da se na Pinku krši član 24 Pravilnika o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga na koje je BIRODI ukazao, a REM nije reagovao", saopštio je BIRODI.
  • Vojvođanin

    15.05.2023 10:56
    @logika

    Ljubitelji Putina i raznih sektaških proroka se praktično preklapaju.
  • logika

    15.05.2023 09:03
    ?
    @bananarama Vama je Putin kriv za Pink i frizider? e blago Vama, Vama je sve jasno i sve ste provalili, ali su jogi letaci jedini koji imaju paucinu izmedju usiju....
  • 9

    14.05.2023 23:03
    Kako
    Da reaguje kada zekhićka i dalje prati ozbiljne novine "treće oko"
    ,a glavni nalogodavac joj je jedan vidoviti opsenar koji mađija na istoj televiziji ovcama koje sve to upijaju i onda prenose istomišljenicima sa budućeg skupa 26.05. Jer mu se ukazalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija