Vesić: Skup 26. maja će pokazati koliku podršku ima SNS i koliko volimo Srbiju

Skup koji će se održati u Beogradu 26. maja treba da pokaže koliku podršku ima Srpska napredna stranka, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić.
Vesić: Skup 26. maja će pokazati koliku podršku ima SNS i koliko volimo Srbiju
Foto: 021.rs
Vesić je za televiziju Pink izjavio da pripadnici SNS imaju pravo da se okupe "kao što imaju pravo da se okupe i oni koji su protiv vlasti".
"Na taj način ćemo pokazati da volimo Srbiju", rekao je Vesić.
On je kazao da će prisustvovati tom skupu, koji je najavio predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.
 
Kako je Aleksandar Vučić ranije najavio, 26. maja u Beogradu, održaće se skup "za odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti Srbije", "najveći skup u istoriji Srbije". Prema njegovim mrečima, skup će biti održan ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. maja u poslepodnevnim satima.
  • Saki

    16.05.2023 20:08
    Sramota sto ucenjujete po firm
    Sramota sto ucenjuje Sns po firmama ljude da idu...i prete otkazima.
  • Sasa

    16.05.2023 12:26
    Petak
    Da li ste primetili da prvorođeni organizuje mitinge i okupljanja samo petkom? Da bi mogao da pokupi sve zaposlene u javnom sektoru direktno sa posla. Niko mu ne bi došao vikendom ili u popodnevim satima. Bagra jedna, više od polovine je ucenjenih i prevarenih nekim lažnim obećanjima. Širom Srbije se izražava nezadovoljstvo u vidu protesta protiv nasilja, tu su i stočari, ratari, mlekari, rudari, itd...Pitam se, pa ko onda voli ovakvu Srbiju, samo pristalice SNS sekte. Samo ulica, ujedinimo se svi protiv ove pošasti i ne dozvolimo izbore dok se ne odseku mediji koji su glavno oružje AV.
  • Joly

    15.05.2023 20:47
    +5
    E da samo zaposleni u državnom sektoru...,al u Somboru moraju još petoro da povedu. Sad jadni smaraju komšije, poznanike. Pitam se, ako ne ispune kvotu, oće i oni biti na nekom spisku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.