VIDEO: Krenuli peške sa severa Kosova na miting SNS 26. maja u Beogradu

Grupa Srba sa severa Kosova jutros je krenula pešice za Beograd na skup koji Srpska napredna stranka organizuje 26. maja.
Za Beograd su krenuli stanovnici Leposavića, severne Mitrovice i Kosovskog Pomoravlja.
Iz Leposavića je krenula grupa od 23 mladića, od kojih je 12 iz tog mesta, a 11 iz Severne Mitrovice. Oni nose majice na kojima piše "Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije", noseći transparent i zastave Srbije.
Iz sela Gornje Kusce, u Kosovskom Pomoravlju, oko šest časova jutros takođe je krenula grupa od 13 mladića. Oni nose transparente "Srbi za KiM, za Vučića" i ta grupa je oko devet sati prešla Bujanovac.
 
Kako kažu, odlučni su da za devet dana prepešače 500 kilometara, navodeći da to nije ništa u odnosu na njihovu "odlučnost da u ovim teškim vremenima pokažu jedinstvo i slogu".
 
  • Joca

    18.05.2023 14:50
    Očekujemo i ekipe iz ostalih susednih država!
    PS: A gde su kišobrani?
  • Zika zivac

    18.05.2023 00:42
    ?
    Za koga za narod
    Za koga za partiju
    Za koga za vucica
  • Дуле

    18.05.2023 00:24
    Ама људи ,народ на Косову га мрзи.Ово су мафијаши и они који добијају паре а ништа не раде.021 прошетајте по Косову и питајте обичан народ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija