POKS: Naprednjaci nam ukrali "nadu", slogan iz kampanje

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) poručuje da im je Srpska napredna stranka ukrala slogan koalicije sa prethodnih izbora - NADA.
POKS: Naprednjaci nam ukrali "nadu", slogan iz kampanje
Foto: 021.rs

Navode da im je čudan "nedostatak kreativnosti u redovima SNS i skupo plaćenih konsultantskih marketinških agencija iz Izraela koji su im savetnici".

"Poznato je da naš slogan bio Nada za Srbiju na izborima pre godinu dana i zato smatramo čistom krađom promovisanje novog slogana Aleksandra Vučića, Srbija nade. Svakako mu krađa slogana neće pomoći da pobedi na sledećim izborima, ali pokazuje i dokazuje do kojih razmera ide bahatost režima, manipulacija i krađa svega i svačega u ovoj državi, pa čak i ideja i predizbornih poruka", izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

Najavljuju pokretanje pravnih radnji da bi, kako kažu, sprečili zloupotrebe ovog slogana od strane SNS na sledećim izborima.
 
Naprednjaci su od četvrtka, inače, na svoje profile počeli da objavljuju novi vizual pred najavljeni miting SNS narednog petka. 
  • Nenad

    19.05.2023 15:55
    Matematika
    @@ nenad
    Ostali su svi koje niste imali cime da ucenite. A to je 99% clanstva. A o matematici bi vi trebali da brinete. Sta kazu istrazivanja, na koliko vam je pao rejting u NS? Ispod 20% ?
  • @ nenad

    19.05.2023 14:03
    Videćemo… aliii šta kaže matematika? Jel vas ostalo 10 računajući sve opstine u Vojvodini? Hahahah
  • gundus

    19.05.2023 12:58
    Vam su ukrali nadu (na vladavinu), a nam ostalima 10 godina života.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija