Vučević o sprečavanju SNS skupa u Pančevu: Mrzitelji Srbije "laju" protiv države, mi smo stvoritelji

Ministar odbrane Miloš Vučević oglasio se povodom pokušaja sprečavanja ljudi da dođu na skup predsednika vladajuće stranke Aleksandra Vučića u Pančevu.
Vučević o sprečavanju SNS skupa u Pančevu: Mrzitelji Srbije "laju" protiv države, mi smo stvoritelji
Foto: 021.rs

Vučević je na društvenim mrežama poručio da "iako su mrzitelji Srbije pokušali da spreče okupljanje u srcu Južnog Banata, u moćnom Pančevu, u tome nisu uspeli i održali smo veličanstveni skup".

"Nećete uspeti da nas sprečite da otvaramo škole u Bavaništu, Plandištu, Alibunaru, pravićemo novu saobraćajnicu prema Vršcu.  Pančevo je pretrpelo teror ravan okupatorima, a sad je to grad u kom nema zagađenja, koji obiluje moćnim fabrikama, u kojem niču nove zgrade, u kojem je  kej pored Tamiša konačno pristojan. Ovi što 'laju' protiv države su oni koji maltretiraju građane, oni koji ne rade, koji uništavaju, koji bi da ucenjuju", navodi ministar odbrane.

Vučević poručuje i sledeće:
 
"Mi smo graditelji, mi smo stvoritelji. Predsednik Vučić zna šta radi i hvala mu što ne da na Srbiju, jer Srbija je u srcu svih nas. Hvala, Pančevo, hvala što ceniš sve urađeno. Tek smo počeli", napisao je on.
  • Pinky

    25.05.2023 14:31
    Treba vam protektorat u srbiji debili neslozni u trenutku kad vam je otet deo teritorija vi se svadjate oko vlasti ,kako se hrvati nisu svadjali dok je bila krajina nego su bili uvek slozni i jedinstveni kad je nacionalni interes u pitanju da igda nestali svi zajedno
  • Akim

    24.05.2023 10:33
    Bog stvara
    Stvoritelj i zla.
  • Darinjo

    22.05.2023 09:57
    Graditelji i stvoritelji su za 10 godina uspeli da sagrade 4 kovid bolnice i 70km pruge i nesto auto puteva gde su oprali milijarde za svoje dzepove, kao i atmosferu bezakonja gde je narod postao nenormalan te se ubija po ulicama i skolama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija