Šormaz objavio fotografiju protesta u Beogradu uz komentar: "Ovo je rezultat rada Vučića"

Član Glavnog odbora SNS Dragan Šormaz objavio je na Tviteru fotografiju jučerašnjeg protesta "Srbija protiv nasilja".
Naveo je da je "ovo rezultat rada predsednika Aleksandra Vučića".
Uz fotografiju je napisao i da "žrtve nasilja ne zaslužuju podeljenu Srbiju".
 
"Narod ne želi rečnik nasilja i mržnje koji je stvorio ambijent u kome deca, žene nevini gube živote. Otkažite miting 26. maja, neće spasiti Vašu ličnu vlast, a možete nešto dobro učiniti", poručio je Šormaz.
  • Jogi Letač

    21.05.2023 10:45
    Koliko mene pamćenje služi, ovaj je prethodno bio član DSS, tako da me ne bi čudilo da priprema teren da napusti brod koji tone i priključi se nekoj drugoj partiji.
  • B

    21.05.2023 06:30
    V
    Interesantno da AMA BAS SVI napadaju Tadica,Vucica a mali Ivica jos od Slobe (VODI GLAVNU RIJEČ U SVAKOJ VLADI) il je premijjer il ministat policije il vanjski poslova.Njegovi uvjek drze EPS i nesto slicno gde lapaju MILIJARDE....Dali ce i ovog puta uz nekkg da de PRISALTA dve rjeci na engleskom ne zna,,samo drma glavom dok palamudi kod Marica....Kakav narod takva vlast i drzava. ŠAHBAZ nek nastavi grliti Zelenka za to je placen
  • Sima

    20.05.2023 21:25
    SNS=Titanik.Poceo je brod da tone ali kapetan ih uverava da ce sve biti u redu.Kapetan ce se izvuci bezanjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija