Šleperom pokušao da probije blokadu, udario i gurao traktor

Braničevski poljoprivrednici nastavili su blokade puteva na dva mesta, a kod mosta u Ljubičevu, oko 11 časova, kamion je na silu pokušao da prođe blokadu.
 Šleperom pokušao da probije blokadu, udario i gurao traktor
Foto: 021.rs (arhiva)
"Šleper je zaobišao kolonu vozila koja su stajala pred našom traktorskom blokadom, udario traktor i gurao ga po putu, a mi smo bežali da nas ne udari. Mi smo odmah priskočili, vozač nam je psovao majku seljačku i svašta nam rekao. Ja sam držao vozača i sklonio ga od ljutitih kolega", rekao je za N1 Aleksandar Milovanović, potpredsednik UPP Stig iz Požarevca.
Dodaje da je došla policija i uzela podatke vozača kamiona.
"U 12.12h smo ga, u znak dobre volje, propustili da prođe šleperom, kako bi splasnule tenzije. Mi smo u blokadi u Ljubičevu dok ne dobijemo neke vesti od kolega sa pregovora u Vladi Srbije", navodi Milovanović.
 
Seljaci iz Stiga sa oko 300 traktora nalaze se blizu dva mosta preko Velike Morave i potpuno blokiraju saobraćaj koji ide od autoputa Beograd-Niš ka istoku Srbije.
  • iguman

    21.05.2023 07:56
    Da ste mu probusili 2 gume i on bi vam se pridružio na blokadi.
  • @B&B

    20.05.2023 19:50
    Slažem se da ne može i zato apsolutno podržavam da sledeća grupa ljudi koja bude protestovala protiv nečega blokira sve poljoprivrednike da ne mogu da idu na posao jer drugačije ne može. Pošteno.
  • B&B

    20.05.2023 18:53
    A sta je
    @NS49, a sta je resenje......pa da nema blokada ni ovo malo sto je ponudjeno ne bi bilo..............Ides da razgovaras sa lazovima i prevarantima, drugacije ne moze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.