Glišić: Lokalni i pokrajinski izbori u prvoj polovini 2024, o vanrednim odluka narednih dana

Predsednik IO SNS Darko Glišić izjavio je da će redovni lokalni i pokrajinski izbori biti održani u prvoj polovini 2024, a da će odluke o drugim, vanrednim izborima biti konkretizovane narednih dana.
Glišić: Lokalni i pokrajinski izbori u prvoj polovini 2024, o vanrednim odluka narednih dana
Foto: 021.rs
"Videćemo. Kad vam neko ospori legitimitet i kaže da nemate poverenje naroda, logično je da mu izađete u susret i raspišete izbore. Međutim, kad god pomenemo izbore, opozicija zaćuti kao da joj je maca pojela jezik", rekao je Glišić za današnji Kurir.
Dodao je da sledi "veliki narodni skup" 26. maja u Beogradu, izborna skupština SNS 27. maja u Kragujevcu, i dodao da će više o svemu, pa i o pokretu čije osnivanje najavljuje predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, biti poznato nakon toga.
Govoreći o skupu 26. maja, Glišić je kazao da to "nije nikakav miting ili kontramiting", već da je u pitanju skup ljudi koji žele da daju podršku u borbi za najvažnije nacionalne interese.
  • Vahid

    24.08.2023 08:32
    Poruka Za formiranje Koalicije


    Najača koalicija i koalicija protiv Vučića bila bi LSV-LDP-SSP-PSG-DS-SDA-NS-SDS-Zajedno Moramo- Srbija Centar Pokret Evropski Put Narodni Pokret Srbije Ne Davimo Beograd Zeleno Levi Klub Nova Stranka i Bošnjačka Građanska Stranka Ujedinjeni Pokret Zelenih Srbije.
  • Jovan

    21.05.2023 12:42
    Polako...
    Svi ćete vi potrčati da vam Liga pomogne...
  • zztop

    21.05.2023 10:34
    Glišiću nećete potrajati do tada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija