Nišlija teško povređen kada je audijem naleteo na konja na auto-putu, životinja uginula

Nišlija P. F. teško je povređen sinoć oko 21 čas kada je "audijem" naleteo na konja na auto-putu Beograd - Niš, u blizini sela Trupala.
Nišlija teško povređen kada je audijem naleteo na konja na auto-putu, životinja uginula
Foto: Pixabay
Prema izjavama očevidaca, konj se nalazio nasred puta kada je na njega naleteo "audi" koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu.
Životinja je stradala na licu mesta zbog zadobijenih brojnih povreda i otvorenih preloma, dok je vozača zbrinula Hitna pomoć. 
Muškarac je hospitalizovan sa teškim povredama, ali stabilnih vitalnih parametara.
 
Policija je obavila uviđaj, međutim za sada nije poznato kako se konj našao na auto-putu.
  • Saša

    21.05.2023 17:52
    Održavanje
    Svrha naplate autoputa nije samo punjenje džepova stranke nego i održavanje. Po pravilu svaku deonicu bi moralo bar jednom dnevno da obiđe jedinica za održavanje, da pogleda ima li novih rupa, blata, da li je ograda cela. Da sam na mestu ovog jadnika takvu bi tužbu sastavio preduzeću za puteve da bi se pušili. I još tražio kazne za odgovorne.
  • Nikola

    21.05.2023 13:20
    Podvukao se ispod ograde?
    A divljih konja u prirodi po Srbiji koliko želite.
  • Vlada

    21.05.2023 12:16
    A putarina medju najskupljim u Evropi. Kad ne cekas zbog vecitih radova, moras voditi racuna da ti ne izleti neka zivotinja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".