Đukanović o protestima protiv nasilja: Vlast će junački istrpeti provokacije zapadnih službi

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović naveo je da "poenta zapadnih službi, koje inače sve ovo potpiruju, upravo i jeste da vlast reaguje burno i agesivno".
Kako je rekao Đukanović, poenta jeste "da se ovi što blokiraju međunarodnu saobraćajnicu prikazali kao žrtve".
"Zapadne službe preko svojih ispostava namerno provociraju vlast da reaguje burno i da pošalje policiju. S druge strane, vlast ne sme nikako da se upeca na tu udicu, već naprotiv mora da se pokaže mudrijom i da junački sve to istrpi", rekao je Đukanović u autorskom tekstu u Politici, povodom protesta "Srbija protiv nasilja", tokom kojeg je blokiran most "Gazela".
On je naveo da je "sama ideja postavljanja šatora na međunarodnoj saobraćajnici potez ravan ludilu i neko bi rekao potez ravan političkom samoubistvu".
  • @Milion na protestu

    22.05.2023 18:49
    Predlažem da prestaneš lagati na svakom članku o milion ljudi na protestu kada ih nije ni blizu bilo toliko. Razumem potrebu da lažeš ali ne razumem kako ne vidiš da time pokazuješ da si gori od njih, oni slažu pa kažu bilo ih je duplo nego što jeste, a ti slažeš da je bilo 25 puta više nego što jeste. Šta je problem, nisi sposoban da kažeš istinu?
  • Milion na protestu

    22.05.2023 16:51
    Vučić nema legitimitet
    Milion građana je bilo na protestu u Beogradu 19.maja. Znači da Vučić više nema legitimitet i nije više predsednik Srbije, i treba da podnese ostavku ! Kosovo je Srbija - Vučiću odlazi !!
  • Ralle

    22.05.2023 13:16
    Auu...zapadne sluzbe..neka objasni advokat kako nas oni to placaju..zato sto vi placate dolaske na miting pa mislite da svi tako rade..narodu je dozlogrdilo da zive u vasem andergraundu,pinky,zadruzi,mrznji...prema svakome,udari,pretuci,ubi,mrzi...da nam prodje zivot u andergraundu u koji ste nas vi gurnuli...ne trebaju nam strane sluzbe,jos je ostalo mozgova koje niste uspeli da isperete...nadam se da cete se nekada stideti gospodine advokatu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.