Vučić obišao porodice ubijenih u Mladenovcu i Smederevu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je porodice ubijenih u masakru u Mladenovcu i Smederevu i razgovarao sa roditeljima i porodicama žrtava.
Vučić obišao porodice ubijenih u Mladenovcu i Smederevu
Foto: 021.rs

U Duboni je posetio porodice Panić i Todorović, a u Orašju je razgovarao sa porodicama Stevanović, Milić, Milovanović i Mitrović.

Porodica Panić ostala je bez dvoje dece, sina koji je bio policajac i ćerke.

Najmlađa žrtva ovog masovnog ubistva imala je 15 godina, a najstarija 25 godina. 
 
Predsednik Vučić je izrazio saučešće i rekao da veruje da će pravosudni sistem i institucije Srbije imati snage da na adekvatan način kazne ubicu i njegove pomagače i da je jedina prava kazna ona koja je najteža.
 
Masovno ubistvo u Mladenovcu i Smederevu dogodilo se četvrtog maja, kada je U.B. (2002), ubio osmoro ljudi, a 14 ranio iz automatskog oružja u selima Duboni i Malom Orašju u blizini Mladenovca, oko 60 kilometara od Beograda.
  • Зоран

    24.05.2023 00:04
    Нема он емпатију
    Шта ће јадник, када се није сетио да то уради одмах, пре неколико недеља, сада се сетио под притиском опозиције, а не због тога што има емпатију.
  • Desko

    23.05.2023 18:43
    Komentar
    Mislim da je požurio trebao je da sačeka polugodišnje pomen !!!
  • Srbijo!!!

    23.05.2023 14:39
    Sačekao je 3 dana pred najveći skup ikada na svetu da ode kod tih ljudi i da preti najvećom kaznom.
    Kakav odvratan, najniži, jezivi ljigavi populizam!
    A to što 11 godina držiš apsolutnu kontrolu nad svakim segmentom države u kojoj su se desili takvi zločini i nažalost i dalje se gotovo svakodnevno dešavaju - ne pada ti na pamet da smogneš snage i preuzmeš odgovornost?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.