Popović (REM): Vučićević nije predao elaborat, ne zna se kakav će biti program te televizije

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije Judita Popović potvrdila je da je to telo izdalo dozvolu preduzeću "Insajder tim", vlasniku lista Informer, da pokrene kablovsku televiziju.
Popović (REM): Vučićević nije predao elaborat, ne zna se kakav će biti program te televizije
Foto: Medija centar Beograd

Navela je da ne zna kakav će program biti emitovan na njoj.

Popović je za list Danas izjavila da vlasnik tog preduzeća i lista Informer Dragan Vučićević nije dostavio elaborat za tu televiziju, iako je po zakonu bio obavezan na to.
"Članovi Saveta REM-a su tek juče bili obavešteni da će danas biti izmene i dopune dnevnog reda, te je na sednici razmatrana i dozvola Informeru, koju je Vučićević dobio ne ispunjavajući zakonske preduslove ", kazala je Popović.
 
Prema njenim rečima, Vučićević ima rok do 30 dana da zaključi ugovor sa operatorom, odnosno 90 da započne sa emitovanjem programa, ali to može da uradi i ranije.
 
Portal Danas navodi da Vučićević nije želeo da odgovori na njihovo pitanje kakav program će emitovati njegova televizija.
  • Nenad

    25.05.2023 05:16
    @Sremac
    Plitko i pogrešno razmišljaš.
    Bez obzira na preglasavanje, mora ostati neko u tom telu i boriti se. Kako bi inače znali da se dozvole dele nezakonito i bez elaborata, čak i bez usmenog odgovora o programu.
    Ta žena je heroj u vučjoj jami.
  • BGD 011

    24.05.2023 23:35
    REM ne odlucuje...
    Prosto pitanje ca vas clanove REM-a: Ako Vucicevic nije predao elaborat o tome kakav ce orogram emitovati, zasto ste mu onda izdali dozvolu?! Ko vas je na taj protivzakoniti cin naterao/primorao??
  • B

    24.05.2023 22:21
    Horor
    Smeju nam se u lice govoreci sve nam se moze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija