Dragan Bjelogrlić: Predlažem da novi ‘tajkun’ bude Bule Goncić ili Rastko Janković

Glumac Dragan Bjelogrlić pozvao je danas Direkciju Telekoma da se oglasi povodom "sramnih i ogavnih napada" na glumce koji igraju u Telekomovim serijama.
Dragan Bjelogrlić: Predlažem da novi ‘tajkun’ bude Bule Goncić ili Rastko Janković
Foto: 021.rs
On je javno upitao da li angažman u projektima koje finansira Telekom podrazumeva da angažovani glumci nemaju pravo da javno iskazuju svoje mišljenje, prenosi N1.
"Ako je tako, ja više neću glumiti u seriji Tajkun, jedinoj Telekomovoj seriji u kojoj sam angažovan. Predlažem da novi ‘tajkun’ bude Bule Goncić ili Rastko Janković. Oni, verovatno, zadovoljavaju zadate kriterijume“, istakao je Bjelogrlić.
Podsetimo, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić poručio je glumcima kojima se ne sviđa režim da "idu negde drugde da glume".
 
"Neke znam lično, bili su dužni i ružni, zarađivali na kašičicu u vreme bivše vlasti, a u vreme, kako kažu ‘diktature’, snimaju po šest ili sedam serija mesečno. A ne valja vam (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, malo vam je 119 puta više ulaganja, gadna vam je država, gadan vam je režim? Pa, nemoj da glumite, idite negde drugde pa glumite!“, poručio je Glišić.
 
Glišić se, kazao je, čudi što neki glumci idu na proteste rame uz rame sa onima u čije vreme se u filmove i serije ulagalo 119 puta manje nego danas.
 
Prethodno je pevačica Jelena Karleuša na televiziji Pink prozvala sve glumce koji glume u filmovima i serijama koje finansira Telekom, a podržavaju proteste i učestvuju u njima.
 
Usledio je niz reakcija glumaca.
  • Kecman

    26.05.2023 14:28
    E moj Bjela, uzimas lovu od Vucka, a ovamo kao opozicija, fuj. Koliko si serija i filmova snimio za vreme Vucica, a koliko pre njega???? Barem cuti i ne brukaj se .
  • Temerinac

    26.05.2023 10:24
    Bjela uzmi mikrofon i preuzmi proteste protiv Vučića. Milion građana na protestu traži ostavku Vučića i Ane Brnabić i nove izbore, a opozicija zavlači demonstrante. Sad u subotu treba da se pojavi čovek koji će pozvati u ispunjenje zahteva naroda, i svi će stati uz njega
  • aleksandar the velik

    26.05.2023 07:59
    bjela
    šta komentarišeš , radi šta bolje znaš podmuklo ih udari dok sede !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija