Porodica dečaka koji je ubio 10 osoba u školi na Vračaru izrazila saučešće porodicama stradalih

Porodica dečaka koji je usmrtio 10 osoba u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, uputila je saučešće porodicama stradalih u masakru.

"Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za Draganom koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Večno u tuzi", navodi se u saopštenju porodice, koje je danas objavila advokatska kancelarija koji ih zastupa.

Podsetimo, 13-godišnji dečak je 3. maja pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i ubio osam učenika i čuvara, dok je šestoro ranjeno.
Pre nekoliko dana povredama je podleglo još jedno dete, te je u masakru stradalo 10 osoba.
 
Dečak je pucao iz očevog pištolja.
  • lol

    26.05.2023 14:24
    Kako ih nije sramota. Deca nisu "nevino nastradala" vec ih je vas sin ubio.
    Ovaj tekst zvuci kao da su deca poginula u saobracajci.
  • TBL

    25.05.2023 23:38
    Mir, mir, niko nije kriv?
  • Marija

    25.05.2023 21:02
    Ljudski
    Samo oni znaju kako im je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija