Ko će se obratiti na skupu SNS: Najave da stiže Dodik, tu je i Dačić

Četiri govornika očekuju se večeras na skupu Srpske napredne stranke u Beogradu.
Ko će se obratiti na skupu SNS: Najave da stiže Dodik, tu je i Dačić
Foto: 021.rs

Kako saznaje Blic, osim predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića, prisutnima će se obratiti predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Govoriće i predsednik SPS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i mađarski šef diplomatije Peter Sijarto.

Vučić je, govoreći o ovom događaju, rekao da će tada biti donete velike i važne odluke za Srbiju.
 
Najavio je da od 27, odnosno 28. maja više neće biti predsednik SNS, ali da to nikako ne znači gašenje stranke.
  • Bokili

    26.05.2023 13:43
    Acoo amereeee
    Oćel biti i Acina drugarica Grendolina ?
  • BGD 011

    26.05.2023 13:42
    Vucic opet baronise...
    Vucicu, napadas opoziciju da "ide" u strane ambasade po instrukcije, a ti sebi dozvoljavas da se na tvom skupu direktno obraca strani (madjarski) sef diplomatije Peter Sijarto! Naravno i prirepka Didika, jer Didik zna, da ako ti "padnes" pada i on, a Republika Srpska ce pridisati. Zasto onda nisi pozvao i Tonija Blera koji se najzesce zalagao za bombardovanje Srbije 99. godine, tvog savetnika, Sredera takodje, ciji su avioni prvi put posle Drygig svetskog rata bombardovale jednu evroosku zemlju, Srbiju. Cak si i Klintona morao pozvati da ti skup uvelica, kome si se klanjao i izvinjavao sto si ga u vreme bombardovanja Srbije nazivao zlocincem. Bljutavo je i mucno, odvratno, prisustvovati tvom skupu.
  • Nikola

    26.05.2023 13:12
    Sigurno je da ce miting SRBIJA (BEZ) NADE ostaviti pecat onim gradjanima koji nece prisustvovati ovom mitingu. Ne mogu da se voze javnim prevozom danas, kolima samo po periferiji, ne mogu da idu na saltere javnih preduzeca. Da ne govorim koliko ce oni zabaceni delovi ulica da se osecaju na fekalije i mokracu posto sigurno tolikim "ponosnim" pristalicama nece bit obebedjeni javni toaleti, a moraju jadnici negde da se "olaksaju" posle silnih sendvica i sokova. Sve u svemu, veseli skup sa veselim govornicima. Samo se nadam da ce proteci mirno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.