Poskupljuje gorivo: Evrodizel za dva dinara po litru, benzin za tri

Gorivo u Srbiji će od danas u 15 sati do sledećeg petka u isto vreme biti skuplje, evrodizel dva dinara po litru, a benzin tri dinara.
Poskupljuje gorivo: Evrodizel za dva dinara po litru, benzin za tri
Foto: 021.rs

Benzin evropremijum BMB 95 koštaće maksimalno na pumpama 176 dinara po litru, umesto 173 dinara po litru. Litar evrodizela će, umesto 180 dinara, koštati 182 dinara.

Cena evrodizela za poljoprivrednike ostala je ista, 179 dinara za litar.

Uredba o ograničenju visine cene derivata nafte važiće do kraja maja ove godine.

  • Marko

    26.05.2023 11:38
    Novosadjani
    Provozajte se do Iloka, imate 80km tamo i nazad, sipajte pun i ustedeli ste gorivo. Benzin je 1.32e a dizel 1.24 ili ti 154 dinara za benzin i 145 za dizel. A za razliku u novcu svratite sa porodicom na neku cardu na neki rucak :)
  • Iija

    26.05.2023 11:37
    Isplata za miting
    Eto odakle se plaća miting...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.