MUP: Uhapšen beogradski policajac osumnjičen za ubistvo u Priboju

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je 28-godišnjeg beogradskog policajca I. A. zbog sumnje da je ubio 35-godišnjeg Ervina Ćelahmetovića u Priboju.
On je danas lociran u Trebinju. 
Sumnjiči se da je u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, "zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank", navode u saopštenju.
Ćelahmetović je, navode, od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.
 
Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji zatražila je nedavno od MUP-a da sprovede profesionalnu istragu ubistva Ervina Ćelahmetovića koje se dogodilo u Priboju. Naime, postoje sumnje da su mu u bekstvu pomogle tri osobe.
  • Gojko

    26.05.2023 14:55
    Tražimo
    Tražimo da se policajci iz njegove jedinice odreknu tog gada i javno ga osude. U suprotnom ga smatraju kodnog od njih.
  • neko iz mase

    26.05.2023 13:45
    Republika Srpska - sigurna kuća za kriminalce svih boja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.