Siniša Mali barjaktar na čelu kolone: Predvodi zaposlene u Ministarstvu na miting

Ministar finansija Siniša Mali je sa grupom zaposlenih iz svog Ministarstva krenuo na miting Srpske napredne stranke ispred Narodne skupštine, a time se pohvalio na svojoj Instagram stranici.

Mali grupu zaposlenih u Ministarstvu finansija predvodi u beloj majici sa inicijalima predsednika SNS Aleksandra Vučića i zastavom Srbije u ruci.

"Uvek uz našeg predsednika. Krećemo na najveći skup u istoriji Srbije, skup svih dobrih ljudi, skup nade, koji će pokazati koliko je velika i pristojna naša Srbija", napisao je Mali na Instagramu uz objavljene fotografije.

Sa Malim su njegov šef kabineta Luka Tomić, kao i državni sekretar u Ministarstvu finansija Saša Stevanović.
 
Saradnici Siniše Malog iz Ministarstva finansija dolaze iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, objavio je Tanjug.
 
  • Stohadin

    27.05.2023 18:45
    Omladinska radna brigada
    Ono čime se (cenzura) hvali,ELITA SE STIDI.
  • Acika

    27.05.2023 07:56
    Mišićavi
    Pogledajte snimak Siniša Malog. Sav u mišićima@ Onim iz teretane. Pa se još bavi finansijama! I sam piše doktorat!Ahhahahahahahahahaahahahaah!!
  • Nemanja

    27.05.2023 01:26
    L
    Mali, mali, od najvažnijeg, ispade najvlažniji skup ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.