Niški većnik novinarima: Ne se***e dok je voz u stanici; Opozicija traži da podnese ostavku

Niški većnik za investicije i funkcioner Srpske napredne stranke Nenad Stanković se grupi novinara pre polaska na miting u Beograd vozom obratio rečenicom "Ne se***e dok je voz u stanici".
Niški većnik novinarima: Ne se***e dok je voz u stanici; Opozicija traži da podnese ostavku
Foto: Beta/AP

On je to rekao novinarima N1, Nove, Južnih vesti i Niške inicijative koji su pre podne pratili odlazak vanrednog voza sa pristalicama.

Sedam opozicionih stranaka zatražilo je da niški gradski većnik podnese momentalnu ostavku zbog "ponižavanja novinara i rečnika koji ne priliči ni uličaru".

"Kao što smo više puta rekli, mi svedočimo ispisivanju istorije beščašća. Srbija je ustala upravo protiv ponašanja i rečnika kojim se Stanković ponosio danas pred novinarima. On je simbol propadanja grada Niša, decenijama u vlasti menjajući dresove, od Miloševića do Vučića, i samo još papa nije bio", navodi opozicija, uz poruku: "Negde mora da postoji granica, a Stanković ju je prešao".
 
Saopštenje su potpisali Narodna stranka, Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Zajedno- Moramo, Zeleno- levi front, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret.
 
U trenutku kada je Stanković, koji je i funkcioner SNS, izgovorio ovakvu poruku u blizini su bili novinari N1, Nove, Južnih vesti i Niške inicijative.
  • Liman

    27.05.2023 09:39
    Šta se smejete, pa to je kriterijum da budeš rukovodilac u SNS-u - da imaš toliko pameti da ne se*eš na peronu.
  • zgađen

    27.05.2023 07:13
    Takvih ima na lopate
    Tipičan član sekte, neotesan, nevažan, a misli da je neko.
  • Vreme je!

    27.05.2023 01:00
    Ovaj režim budi najgore u ljudima, afirmiše podmitljivost, snishodljivost, neprofesionalizam i sve ostalo što ide uz to.
    Ciljajući najgore i najniže u ljudima, napravili su jezivu tvorevinu koju održavaju strahom, ucenama i pretnjom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija